Este 94 Classic Long-Keel Sloop  till salu
12

Este 94 Classic Long-Keel Sloop

29 m, Rome, Danmark

€3,500,000 £3,078,250


Kontakta säljare


Presenterad av


YachtBroker Fyn Aps.
Frederiksø 3A
5700 Svendborg
Danmark
Beskrivning


Automatisk översättning:
Med denne klassiske lang-kølede sloop "Este 94" kombineres tradition og high tech yndefuldt og leverer den bedste cruising oplevelse! En ocean-cruiser på 29 meter med den mest avancerede skrogkonstruktion udført på skibsværftet "Cantiere Navali D'Este" i Rom, Italien. Skibsværftets historie starter i 1955 da Gino D'Este flytter sit værft fra Venedig til Fiumicino i Rom. Her præsenterer de en perfekt blanding af tradition og avancerede løsninger, hvor enkelthed, elegance og luksus finder deres egen vej i den meget detaljerede tilgang til at opleve havet på en intim og klassisk måde.

Linjerne stammer fra en idé fra den hollandske designer Frans Maas, der inspireret af Latifas elegante vandlinjer, designet af William Fife i 1931, skabte et skrog, der både er klassisk og har fremragende marinkvaliteter. Designet udføres af en ung og talentfuld spansk designer Sito Aviles Ramos fra Balance Arquitectura Naval SA.

Skrogkonstruktionen er synlig i Rom. Riggingen er projekteret med en carbonmast på 600 kg og sejlplan med et full-batten storsejl på 167 kvm, et yankee sejl på 180 kvm og en gennaker på 300 kvm. Hækken er designet til at åbne op til et opbevaringsrum til tenderen. Skrogets farve og indretning nede om læ kan tilpasses af den kommende ejer og udføres efter aftaler med skibsværftet.

Til inspiration for den fremtidige ejer har Este skibsværft udarbejdet et rendering-projekt for at illustrere to mulige løsninger til indretning af interiør:
- "Owner version" med en komfortabel stor owner cabin og indretning til besætningen
- "Charter version" med flere kahytter op til i alt 10 + 2 senge.

Dækket og den klassiske kabinetop er resultatet af stilen fra værftets designere. De lader drage fordel af de store solbadningsområder og man kan gå frit fra stævn ned til hæk. Interiører er rummelig og designet til den bedste komfort, samtidig med at det bevarer en klassisk stil.

Alle billeder, der vises i annoncen, er rendering billeder. For at få en bedre idé om Este 94-projektet kan den allerede afsluttede klassiske langkøl sloop Este 72, som også stammer fra en idé af Frans Maas, ses på værftet i Rom.

På efterspørgsel kan yderligere information, billeder og projektplaner fremsendes. Designerne og projektlederne fra skibsværftet "Cantiere Navali D'Este" er parate til at imødekomme alle personlige krav, inklusive interiørlayout og stil til fuld tilfredshed. Prisen starter fra 3,5 mill. euro og er til forhandling med skibsværftet. Kontakt YachtBroker ved at skrive direkte til gitte@yachtbroker.dk, eller ring +39 392 3816772 (engelsk, italiensk og dansk).

Detaljer


Position endast ungefärligt, inte för vägbeskrivningar
Allmän information
Tillverkare: Este 94 Classic Long-Keel Sloop
Kondition: Begagnad
Motor
Motor: ingen
Mått
Längd: 29 m (95.14 ft)
Bredd: 6.2 m (20.34 ft)
Djupgående: 3.13 m (10.27 ft)