Finnark F75 till salu
35

Finnark F75

7.15 m, 1980, Waspik (NL), Nederländerna

€5,000 £4,398
skatt betald


Kontakta säljare


Presenterad av


Jeroen Bolweg

BOOTVEILING.COM
Rubberstraat 9
1411 AL NAARDEN
Nederländerna




Beskrivning


Automatisk översättning:
NL
Motorsailer F75 nu in de online veiling. Iedereen kan meebieden tot 02-09-2024

De Finnark F75 is een charmante en veelzijdige motorzeilboot, gebouwd in 1980 en met een polyester romp in rondspantvorm. Deze boot is ontworpen voor een uitstekende stabiliteit, wat een belangrijke eigenschap is van Scandinavische schepen die ook op zee goed presteren. Met een lengte van 7,15 meter en een breedte van 2,50 meter biedt de Finnark F75 een comfortabele en stabiele vaart op zowel binnenwateren als meren, plassen en rivieren.



De Finnark F75 beschikt over een aluminium mast en twee zeilen: een grootzeil en een fok. De zeilen verkeren in een voldoende staat, waardoor u meteen kunt zeilen. De boot is uitgerust met een stuurwiel en heeft een enkele roer, wat bijdraagt aan een prettige en responsieve besturing.



Binnenin biedt de boot een gezellige accommodatie met een stahoogte van 1,80 meter. Er zijn twee vaste slaapplaatsen en nog eens twee extra slaapplaatsen, wat deze boot ideaal maakt voor een ontspannen weekend weg of een vakantie. De binnenruimte is voorzien van kussens, matrassen, gordijnen en een eethoek. De boot heeft geen verwarming of warm water, en de toiletafvoer komt direct in het open water, wat typisch is voor boten van deze leeftijd en type.



De motor is een Yanmar dieselmotor van 20 pk uit 1980, die recentelijk is gereviseerd in 2022. Met slechts 60 draaiuren na de revisie en een zuinig verbruik van 1 liter per uur, biedt de motor zowel kracht als efficiëntie. De inhoud van de brandstoftankinhoud is onbekend.  De motor en de elektrische systemen in goede staat. De accu’s hebben aandacht nodig, aangezien één accu in slechte staat verkeert en vervangen moet worden.



Aan de buitenzijde is de boot goed uitgerust met een buiskap, stootwillen en lijnen, een zwemtrap, een kuiptafel en een kuiptent. Deze uitrusting verhoogt het comfort tijdens het varen en het verblijf aan boord. De boot is voorzien van een handmatige bilgepomp en een enkel anker dat met een lijn is bevestigd.



De laatste antifoulingbehandeling vond plaats in 2022.



De Finnark F75 is een uitstekende keuze voor de liefhebber van rustige pleziervaart en biedt een stabiele en ervaring op het water. Met zijn Scandinavische afkomst en zorgvuldige onderhoud, belooft deze boot vele aangename vaartochten en een ontspannen verblijf aan boord.



 



EXTRA INFORMATIE



  • We adviseren u gebruik te maken van de kijkdag.

  • De boot ligt in het water.

  • Deze boot wordt zonder trailer geleverd.

  • Deze boot wordt verkocht onder de algemene en bijzondere veilingvoorwaarden.

  • Dit betreft een openbare veiling waardoor de aankoop niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kan worden.



Motor, electra, water
Overig:

Motor is gereviseerd in 2022



1 accu in slechte staat, moet vernieuwd worden









Detaljer


Position endast ungefärligt, inte för vägbeskrivningar
Allmän information
Tillverkare: Finnark
Modell: F75
År: 1980
Kondition: Begagnad
Mått
Längd: 7.15 m (23.46 ft)
Bredd: 2.5 m (8.20 ft)
Djupgående: 0.6 m (1.97 ft)
Ackommodation
Kabiner: 0
Kojer: 0

Contact

info@7zea.com

Social

7zea.com on facebook

Byt land